Päätös on tehty!
Pyhitän perunalle lauantait ja jos resepti on tarpeeksi "runsas", ei tarvitse miettiä sunnuntaisinkaan, mitä ruoaksi. Kovin ovat kermapitoisia perunaherkkujen reseptit. Onneksi nykyisin löytyy kaikki maitotuotteet myös laktoosittomina, sillä näitä "laktoositon" ystäviä ja sukulaisia on minullakin ja toki toivon heidän käyvän kylässä myös lauantaisin - perunapäivänä. Maustevalikoimaani pitää näköjään laajentaa. Täytyykin tarkistaa Sepon viime kevään Aasian (Kiina, Nepal, Bhutan, Intia) matkaltaan tuoman maustekassin sisältö, jospa niillä pääsisin alkuun. Sellerin, niin varsi kuin juuri, tulen jättämään pois kaikista resepteistä, sillä mielestäni selleri maistuu sille, mille kissan kusi haisee (anteeksi vaan!).
Tästä se sitten lähtee...
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti