6.3.2010

Paluu Blogiin

Kaksi viikkoa on vierähtänyt. Kotiinpaluu oli surullinen, sillä ennen sydän jyskytti innosta jo Seutulasta lähdettäessä, kun tiesin, että pian näen Jarrun. Itku ja mieletön ikävä iski jo tuulikaapissa. Itku on saatellut uneen joka ilta kuluneen viikon aikana, joten oli hienoa, kun tämän lauantain ruokaresepeti odotti jo valmiina blogissa - Antin espanjalainen perunamunakas. Ei tarvinnut miettiä, mitä tekisin. Nyt en enää ihmettele, miksi ohjeessa ei manittu suolaa. Söimme melko monta perunamunakaspalaa Madridissa ja jokusen Toledossa, mutta suolaa emme maistaneet missään, kuten ei muissakaan ruoissa. Itse lisäsin suolaa siinä vaiheessa, kun kaadoin perunat lävikköön valumaan ja pikkuhippusen suolaa ja mustapippuria kananmunien sekaan. Tosin poikkesin reseptistä vielä sen verran, että sipuleita pehmentäessä lisäsin pannulle myös peukalon kynnen kokoisia pekonipaloja. Lopputulos oli mahtava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti